Yaşam

Mehmet Özcan, Keşan’daki basın emekçilerini unutmadı

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – CHP Keşan Belediye Başkan adayı Op. Dr. Mehmet Özcan, geçmiş 15 yıl içerisinde bu anlamlı günü hep birlikte kutladıklarını belirterek, “Bugün de 16’ncısını birlikte kutlamak için birlikte olduk. Umarım, bundan sonraki 5 yıl da birlikte oluruz” dedi.

Gazetecilerin dünyanın en zor mesleklerinden birini icra ettiklerini belirten Özcan, “Her gün vatandaşın haber alma özgürlüğü kapsamında, şehit verdiğiniz meslektaşlarınız oluyor. Özlük haklarınızla ilgili bazı sıkıntılar yaşadıklarınızı tahmin ediyorum. Ama en önemlisi de, son birkaç yıldır basın özgürlüğünün alabildiğince zedelenmiş olmasıdır. Sudan bahanelerle hapishanelere tıkılan, sabaha karşı yatağından alınan basın mensuplarını gördük. Mesleğiniz; zor bir iş, kolay değil. Sizlere mesleğinizde nice uzun yıllar, sağlık ve sıhhat içerisinde başarılı çalışmalar temenni ediyorum. Hep böyle özgür kalemleriniz olsun. Mesleğinizde başarılar diliyorum. Hepiniz hoş geldiniz, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gazeteciler adına konuşan köşe yazarı ve program yapımcısı Cavit Deniz de, Özcan’ın yerel seçim öncesi 10 Ocak’a atfen vermiş olduğu yemek dolayısıyla teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu